Individuele

coaching

Groepscoaching

& training

Advies

Contact

Home

Page

 

 

 

Max Maxwell heeft inmiddels twintig jaar ervaring met werkprocessen en verandertrajecten. Zijn primaire aandachtspunten waren daarbij steeds de interacties tussen professionals onderling, alsmede de samenwerking met diegenen waaraan zij leiding gaven.

 

Naast brede klinische ervaring als arts, clinical trial manager bij de farmaceutische industrie en wetenschappelijk onderzoeker, heeft Maxwell tien jaar als geregistreerd bedrijfsarts gewerkt.

Als accountmanager voor de grootste klanten van Achmea Vitale en haar voorgangers heeft hij ervaring opgedaan met commerciele processen. Jarenlange ervaring in management en coaching van medewerkers, hebben hem inzichten gebracht in die elementen die ieders persoonlijk functioneren succesvol maken. Als senior manager heeft hij zich bezig gehouden met het ontwikkelen van visie en strategie en de implementatie daarvan door zich te focussen op groepsdynamische processen die samenwerking optimaliseren.

 

Maxwell werkt onder andere vanuit het Neurolinguistisch programmeren (gecertificeerd NLP Master Practitioner; NLP Master Coach) en met behulp van oplossingsgerichte gesprekstechnieken.

 

Door de volledige tweetaligheid van Max Maxwell kunnen coachings- en trainingstrajecten ook met Engelstaligen dieper en genuanceerder plaatsvinden.

 

Maxwell is getrouwd en vader van twee dochters.